'Barça dreigt contractrebel Dembélé op tribune te zetten: spoedberaad met Xavi'

'Barça dreigt contractrebel Dembélé op tribune te zetten: spoedberaad met Xavi'

Ousmane Dembélé is nog niet ingegaan op het nieuwste contractaanbod dat FC Barcelona hem heeft gedaan en de tijd begint te dringen voor de Fransman. Trainer Xavi en de clubleiding gaan in overleg over hoe het verder moet met Dembélé, als hij inderdaad niet bijtekent.

De Franse topaankoop is bezig aan zijn vijfde seizoen en kan zijn aflopende contract in Camp Nou verlengen, maar club en speler zijn er nog niet uitgekomen. Barça hoopt deze week nog duidelijkheid te hebben, maar het lijkt er niet op dat het kamp-Dembélé snel uitsluitsel zal geven. Volgens Mundo Deportivo staat er nu een overleg tussen Xavi en sportief directeur Mateu Alemany op de planning: de trainer wil Dembélé bij de ploeg houden, maar de clubleiding houdt hem liever op de tribunes, zolang hij zijn contract niet verlengt.

Zoals het er nu naar uitziet, gaat de vleugelaanvaller na het seizoen transfervrij vertrekken, met onder meer Newcastle United dat op de loer ligt. Zijn zaakwaarnemer liet onlangs weten dat hij niet van plan is om zich onder druk te laten zetten. Volgens de verhalen uit Spanje hebben Dembélé en zijn vertegenwoordigers een jaarsalaris van veertig miljoen euro geëist en waren ze er verbolgen over dat dit niet mogelijk was, terwijl Barça wel de portemonnee heeft getrokken voor Ferran Torres.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie