BILD: bepalende maanden op komst, verlenging óf zomerse transfer Lewandowski

BILD: bepalende maanden op komst, verlenging óf zomerse transfer Lewandowski

19 January - 09:33
0

Robert Lewandowski is mogelijk aan zijn laatste maanden bij Bayern München bezig. Als beide partijen het niet eens worden over contractverlenging, zou Bayern na dit seizoen zijn laatste kans kunnen grijpen om nog een transfersom aan de Pool over te houden.

Lewandowski kwam in 2014 over van rivaal Borussia Dortmund en zette sindsdien hallucinante cijfers neer: in 356 wedstrijden voor Bayern was hij goed voor liefst 328 treffers. De zesvoudig Bundesliga-topscorer signeerde in 2019 zijn huidige contract, dat afloopt in de zomer van 2023. Bayern en het kamp-Lewandowski hopen die verbintenis in de komende maanden te verlengen, maar als een akkoord uitblijft, zou het volgens BILD zomaar van een zomerse transfer kunnen komen.

De 33-jarige Pool behoort al samen met Manuel Neuer en Kingsley Coman tot de grootverdieners van Bayern. De looptijd en de financiële voorwaarden van zijn eventuele nieuwe contract lijken nu de belangrijkste discussiepunten. Lewandowski kan voor één jaar bijtekenen óf voor twee jaar, voor een gereduceerd salaris. Bayern wil een transfervrij vertrek in 2023 echter hoe dan ook voorkomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie