'Club Brugge heeft jong talent van Galatasaray in vizier, Marseille leidt de dans'

'Club Brugge heeft jong talent van Galatasaray in vizier, Marseille leidt de dans'

18 januari - 23:39
3

Club Brugge blijft haar ogen open houden voor talent vanuit elke uithoek van onze aardbol. Zo is ook de jonge Bartug Elmaz op de radar verschenen. Voorlopig heeft Olympique Marseille echter een streepje voor in de transferstrijd om zijn diensten.

Turkse media weten dat Club Brugge één van de drie ploegen is die zich door Elmaz laten verleiden heeft. Het gaat om een achttienjarige middenvelder van Galatasaray. Daar mocht hij vorig seizoen erg kortstondig zijn debuut vieren in de hoofdmacht, al kwam Elmaz deze jaargang enkel uit voor de U19. Toch hebben naast Club ook Udinese en Marseille hem in de smiezen. Die laatste club leidt naar verluidt de transferdans.

Elmaz mag dan pas achttien zijn, in eigen land staat hij te boek als een talentje dat er zit aan te komen. Geïnteresseerde partijen hoeven overigens geen torenhoge transferbedragen te vrezen. Integendeel, komende zomer loopt Elmaz uit zijn contract bij Galatasaray. Aangezien de tiener graag in (West-)Europa aan de slag zou gaan, lijkt hij niet geneigd om zijn overeenkomst nog te verlengen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie