Tien Unionisten boeken nog ruimere zege tegen Seraing in uitgestelde tweede helft

18-01-2022 20:55
7

Union heeft dinsdag de drie punten gepakt tegen Seraing. De ploeg uit Brussel begon aan de uitgestelde tweede helft met een 0-2 voorsprong, maar met een man minder. Dat laatste bleek geen probleem. Union haalde het uiteindelijk met 0-4.

Afgelopen weekend liep Union in de mist uit naar 0-2 tegen Seraing via doelpunten van het dodelijke duo Vanzeir-Undav. De tweede helft kon evenwel door de weersomstandigheden niet doorgaan. Dinsdag moest het tweede deel van de partij worden afgewerkt.

Union begon aan de tweede periode met een man minder. Dat had alles te maken met de rode kaart van Bager. Maar ook met tien tegen elf was Union een klasse beter dan Seraing. De Brusselaars liepen uit naar 0-4 via goals van Teuma en Undav. Beide heren scoorden vanaf elf meter.

Union telt nu weer een voorsprong van zeven punten op Club Brugge. De komende wedstrijden speelt Union tegen KRC Genk, Club Brugge, Anderlecht en Antwerp.