Live-discussie: Mazzu kiest voor twee nieuwe namen voor tweede helft tegen Seraing

18-01-2022 19:15 Laatste update: 19:55
2

Dinsdagavond wordt de tweede helft van de wedstrijd tussen RFC Seraing en Union Saint-Gilloise afgewerkt. In het weekend werd die tweede helft uitgesteld door de dichte mist.

Union sloot de eerste helft af met een 0-2 voorsprong na doelpunten van het onvermijdelijke spitsenduo Undav - Vanzeir. Felice Mazzu kiest voor die uitgestelde tweede helft voor twee nieuwe namen. Zo komen Siebe van der Heyden en Christian Burgess in de ploeg. Union begint eraan met zen tienen. Bager pakte zaterdag namelijk al na 13 minuten rood.

Ook Seraing voert enkele wijzigingen uit in vergelijking met afgelopen zaterdag. Seraing kan met een man meer proberen de 0-2 achterstand nog om te draaien.