Makelaar Mertens over diens toekomst: Ik kan er niet veel over zeggen

Makelaar Mertens over diens toekomst: "Ik kan er niet veel over zeggen"

18 januari - 19:00
Serie A 0 Reacties

Eind juni loopt het contract van Dries Mertens ten einde bij SSC Napoli. Mertens is er al sinds 2013 actief. Zijn makelaar Stijn Francis blikt vooruit op de toekomst van Mertens. 

De grote vraag of Mertens in Napels blijft of niet blijft echter onbeantwoord. "Het is nog iets te vroeg. Napoli heeft immers nog een optie. We moeten wachten tot ze die al dan niet lichten", vertelt Francis op Sporza. Als Napoli de optie licht mag Mertens nog een jaar blijven aan dezelfde voorwaarden van de voorbije twee jaar. 

Of Napoli de optie zal lichten is nog maar de vraag want de club wil besparen. "Ik kan er niet veel over zeggen, alleen dat hij het de voorbije weken geweldig goed doet in de belangrijke matchen. Dat zal wel meespelen. Maar het hangt af van de volgende maanden. Het is nog te vroeg."

Mertens zelf zou het liefst van al in Napels blijven volgens zijn makelaar.  "Hij is supergelukkig in Napels. Ik denk dat iedereen dat weet. (...) Er zou geen enkele reden zijn om weg te gaan. Tenzij er iets gebeurt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie