Brentford-manager reageert op Eriksen-geruchten: 'We voelen ons vereerd'

Brentford-manager reageert op Eriksen-geruchten: 'We voelen ons vereerd'

Brentford-manager Thomas Frank is 'vereerd' dat Christian Eriksen in verband wordt gebracht met een overstap naar The Bees. De Deen is lyrisch over zijn 29-jarige landgenoot, maar houdt zijn kaarten tegen de borst.

Eriksen is op zoek naar een nieuwe club, nadat zijn contract bij Internazionale werd ontbonden. Door de Italiaanse regelgeving mag hij met een defibrillator niet in de Serie A spelen. De oud-Ajacied traint momenteel voor zichzelf, maar het doorgaans goed ingevoerde The Athletic meldde dat hij spoedig aansluit bij Brentford.

Frank had Eriksen in het verleden al eens onder zijn hoede. "Het was een fantastische tijd", zegt de manager op een persconferentie. "Ik was de trainer van Denemarken O17 en later O19. Christian was toen nog een jongen, nu is hij een volwassen man en één van de beste spelers ter wereld. Hij is een fantastische speler, een absolute topspeler van Denemarken. Hij moet een club vinden."

Frank houdt zich op de vlakte, maar erkent dat hij de spelmaker met open armen zou ontvangen. "Normaal gesproken zou hij nooit met ons in verband worden gebracht, maar dat ligt nu een beetje anders. We voelen ons vereerd. Ik hoop dat hij weer terugkomt op het hoogste niveau, dat is wat hij wil. Het WK is zijn doel. Ik hoop dat hij slaagt."

Bij Brentford is al een heel contingent Denen actief. Naast Frank zijn dat Jonas Lössl, Mads Bech Sörensen, ex-PSV'er Mathias 'Zanka' Jörgensen, Luka Racic, Mads Roerslev Rasmussen, Christian Nörgaard, Mathias Jensen, Mads Bidstrup en technisch directeur Rasmus Ankersen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie