Opsteker voor Beerschot, middenvelder keert terug bij beloften

18-01-2022 12:15

De situatie van Beerschot ziet er iedere week slechter uit. Ook tegen KRC Genk werd kansloos verloren met 4-1. Kan Ryan Sanusi nog een verschil maken bij de Ratten?

De middenvelder maakte maandag alvast zijn comeback als speler van Beerschot, zij het dan bij de beloften. Hij speelde één helft mee tegen Deinze in een wedstrijd. Sinds de stage in Spanje is Sanusi ook de nieuwe aanvoerder van Beerschot. Hij volgt doelman Mike Vanhamel op, die zelfs uit de basis is gevallen.

Coach Javier Torrente liet eerder weten dat Sanusi in de wedstrijdselectie zal komen zodra hij minuten maakt bij de beloften. Zaterdag is hij dus inzetbaar tegen OH Leuven. Sanusi speelde dit seizoen door aanhoudend blessureleed nog maar één wedstrijd voor het A-team van Beerschot. Vorig seizoen stond hij nog 32 keer in de basis.

Beerschot won de match overigens ruim met 1-6. Ilias Sebaoui (2x), Leon Krekovic, David Mukuna, Apostolos Konstantopoulos en Hamza El Haddaoui waren de doelpuntenmakers.