Union, Club Brugge én Antwerp zijn zekerheden voor Play-Off 1

"Union, Club Brugge én Antwerp zijn zekerheden voor Play-Off 1"

Krijgt Play-Off 1 stilaan vorm? Patrick Goots ziet in ieder geval al drie zekerheden voor die vier plaatsen: Union, Club Brugge en Antwerp.

"Voor mij zijn Union, Club Brugge en Antwerp sowieso zekerheden", stelt hij in Gazet Van Antwerpen"Als ik Seraing meetel, heeft Union al vijftien punten voor op Gent. Club Brugge is ook een zekerheid, omdat ze nu eenmaal kwalitatief de beste ploeg hebben. Ze halen probleemloos die top vier. Idem voor Antwerp: er is ook daar voldoende kwaliteit om bij de eerste vier te eindigen. Bovendien heeft Antwerp nog maar één doel, de competitie. En dat gaat in hun voordeel spelen."

De vierde plek ligt wel nog open. "Anderlecht is voor mij nog geen zekerheid. Pas op, Anderlecht heeft niet meer verloren sinds Antwerp begin november en ze hebben sindsdien een heel mooie reeks neergezet. Maar af en toe... Zoals tegen Standard, waar ze hun dominantie niet kunnen omzetten in resultaat en domweg twee punten weggeven. Ik ben dus nog niet zeker, maar geef ze wel een grote kans. Laten we tachtig procent zeggen."

Zondag moet Anderlecht op bezoek gaan bij KV Mechelen. Het verschil met KAA Gent, de nummer vijf in de stand, is momenteel vier punten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie