Cercle Brugge heeft nogmaals bewezen dat het onsterfelijk is

"Cercle Brugge heeft nogmaals bewezen dat het onsterfelijk is"

18 januari - 11:45 Laatste update: 11:53
Jupiler Pro League 13 Reacties

Cercle Brugge is een rijzende ster in de Jupiler Pro League. Afgelopen weekend won het nog met 0-2 van een weliswaar erg gehavend Eupen. Jules Verriest (75), een icoon van Cercle, ziet het uiteraard graag gebeuren. 

Cercle is inmiddels van de kelder naar de tiende plaats geklommen. Dominik Thalhammer zet schitterende resultaten neer. "Een trainer die wint, heeft altijd gelijk en het rapport van Thalhammer is zo goed als ­perfect", vertelt Verriest bij Het Nieuwsblad"Dan moet je sowieso zeggen dat de trainerswissel geslaagd is. Ik had het wel voor Yves, maar ze wilden bij Cercle Brugge duidelijk een andere stijl."

Eerder dit seizoen hadden de fans nog veel kritiek op het beleid. "De kritiek verstomt nu en ik heb het gevoel dat de supporters tevreden zijn. Ook de neutrale fan praat weer over Cercle. Het viel mij na de derby al op dat veel mensen mij aanspraken over groen-zwart. En dan merk je dus dat we nog altijd meetellen en veel sympathie opwekken. Even zullen sommigen het ergste gevreesd hebben, maar het wordt nogmaals bewezen dat Cercle echt wel onsterfelijk is."

Verriest speelde zelf meer dan 400 wedstrijden voor Cercle. Zondagavond zit hij weer klaar voor de volgende partij, die thuis tegen Zulte Waregem wordt gespeeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie