Hazard op een zijspoor bij Real Madrid: Situatie is problematisch

Hazard op een zijspoor bij Real Madrid: "Situatie is problematisch"

Eden Hazard zit in een lastige situatie bij Real Madrid. Hij werd uit de ploeg gespeeld door Vinicius Junior en moet nu vooral tevreden zijn met invalbeurten. Johan Boskamp hoopt in de komende twee weken nog een transfer te zien. 

"Zijn situatie is problematisch", benadrukt Boskamp bij Het Belang Van Limburg. "Hij heeft die blessures gehad, maar hij heeft ook nog eens de pech dat op zijn positie met Vinicius Junior een jongen staat die het heel goed doet. Eigenlijk is dit al het derde jaar dat hij niet meer speelt. Dat is lang, hè. Eden moet dringend wedstrijden spelen. Hij moet acties kunnen maken. Nu en dan eens tien minuten invallen, dat is niet genoeg voor een speler als Eden Hazard.”

Hazard zelf zou dromen van een terugkeer naar Chelsea. "Ik durf niet te zeggen dat Chelsea de oplossing is. Eden voetbalt best in een ploeg die de bal heeft. Ik weet dus niet of hij wel in de plannen van coach Thomas Tuchel past. Die heeft Lukaku ook teruggehaald en dat loopt ook niet zo lekker, hè. Ze kunnen Eden ook uitlenen aan Aston Villa of zo. Om het even waar, hij moet gewoon spelen. Dat is het allerbelangrijkste."

In zestien wedstrijden was Hazard dit seizone goed voor twee assists. Hij kon nog niet scoren. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie