UPDATE: 'KV Kortrijk bereikt akkoord met AS Roma over Reynolds'

UPDATE: 'KV Kortrijk bereikt akkoord met AS Roma over Reynolds'

17 januari - 21:06 Laatste update: 17 januari - 21:06
Jupiler Pro League 25 Reacties

RSC Anderlecht wordt al een tijdje in verband gebracht met Bryan Reynolds en leek de Amerikaan ook in huis te halen. Het dreigt nu echter de strijd te verliezen van KV Kortrijk.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerd journalist Tom Bogert zijn de onderhandelingen tussen AS Roma en RSC Anderlecht afgelopen en werd er geen akkoord bereikt. Anderlecht dacht aan Reynolds bij een vertrek van Michael Murillo, maar de Panamees lijkt dan toch niet te vertrekken. Ook AS Roma leek een deal niet te zien zitten.

Toch kan Reynolds, die ook aan Club Brugge werd gelinkt, richting België verhuizen. Niet naar Anderlecht of Blauw-Zwart, maar naar KV Kortrijk. Transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat De Kerels zich bij AS Roma hebben gemeld om Reynolds toch naar België te halen. Na het vertrek van Gilles Dewaele richting Standard kan Kortrijk een nieuwe rechtsachter gebruiken. Dat kan Reynolds worden.

Update: Ook Gianluca Di Marzio meldt nu het nieuws over Reynolds. Sterker nog, volgens de Italiaanse journalist heeft KV Kortrijk nu ook een akkoord bereikt met AS Roma. De Amerikaan wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan de Kerels, die geen aankoopoptie wisten te bedingen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie