Er is bij Chelsea absoluut een probleem tussen Tuchel en Lukaku

"Er is bij Chelsea absoluut een probleem tussen Tuchel en Lukaku"

Romelu Lukaku blijft het bijzonder moeilijk hebben bij Chelsea. Na zijn interview eind december heeft hij het verkorven bij de Chelsea-fans en ook trainer Thomas Tuchel was niet tevreden.

Lukaku kon bij zijn terugkeer naar Chelsea nog niet helemaal overtuigen en kende tegen Manchester City een bijzonder moeilijke wedstrijd. De samenwerking met coach Tuchel lijkt ook nog niet echt te vlotten. "Er is absoluut een probleem tussen Tuchel en Lukaku", merkt Jacky Mathijssen op bij Play Sports.

"Je ziet dat Lukaku niet op de juiste manier wordt aangespeeld en de coach moet dat aankaarten. Je voelt dat er iets aan het broeien is bij Chelsea. Je kan misschien als spits niet eisen dat ze in functie van jou spelen, maar dan hadden ze hem niet moeten halen", geeft de analist aan.

Na de wedstrijd tegen Manchester City spaarde Tuchel zijn spits ook niet. Hij was bijzonder kritisch over Lukaku, die hem andermaal niet kon overtuigen. "We doen alles om Lukaku te helpen. Maar het gaat niet om één speler, dit is een teamsport. Het gaat niet om tien spelers die één speler moeten dienen", aldus de coach.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie