Vloet (ex-STVV) maakt rentree na dodelijk ongeval: 'Een verschrikkelijk moment'

Vloet (ex-STVV) maakt rentree na dodelijk ongeval: 'Een verschrikkelijk moment'

17 januari - 14:44
Eredivisie 4 Reacties

Rai Vloet (ex-STVV) heeft geen toekomst meer in het Nederlandse voetbal. Dat stelt Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal. De aanvallende middenvelder van Heracles Almelo maakte zaterdag zijn rentree.

Vloet was onder invloed toen hij in de nacht van 13 op 14 november op de A4 bij Hoofddorp tegen een andere auto reed. Een vierjarig jongetje kwam daarbij om het leven. Heracles nam hem desondanks in genade aan en trainer Frank Wormuth gaf hem zaterdagavond minuten tegen NEC (0-0).

Van Hooijdonk begrijpt er niets van. "De enige juiste oplossing is Vloet deze transferperiode met stille trom naar het buitenland laten gaan", aldus de NOS-analist. "Voor Vloet is geen toekomst meer in Nederland. Hij krijgt opmerkingen in elk stadion."

De terugkeer van Vloet zorgde voor grote onvrede onder een deel van de Heracles-aanhang. "Ik snap Heracles niet", reageert Arno Vermeulen. Hij noemt de club 'laf'. "Ze hadden ook kunnen zeggen: Vloet speelt dit seizoen niet meer. Voor de nabestaanden is dit een verschrikkelijk moment. Dit moet je niet willen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie