The Athletic: 'Eriksen kan tot einde seizoen naar Premier League'

The Athletic: 'Eriksen kan tot einde seizoen naar Premier League'

17 januari - 12:22 Laatste update: 12:25
Premier League 1 Reacties

Brentford lijkt de Premier League-club te zijn waar Christian Eriksen zijn carrière een doorstart gaat geven. The Athletic weet te melden dat de Deense spelmaker tot het einde van het seizoen gaat tekenen bij de Premier League-debutant.

Kwaliteitskrant The Times meldde zondag al dat Eriksen bij een niet nader genoemde club uit het hoogste Engelse niveau zou gaan tekenen. Nu is de 29-jarige Deen dichtbij een terugkeer in de Premier League: volgens The Athletic heeft Brentford hem een contract voor een half seizoen, inclusief optie voor een extra jaar, aangeboden. The Bees hebben al een Deense manager, in de persoon van Thomas Frank, en liefst acht Deense selectiespelers.

Het verhaal van Eriksen is bekend: hij werd tijdens het vorige EK getroffen door een hartstilstand en speelt nu met een defibrillator. Dit is echter niet toegestaan voor Serie A-voetballers, waardoor Eriksen noodgedwongen moest vertrekken bij Internazionale. Tussen 2013 en begin 2020 speelde hij al in Londen, bij Tottenham Hotspur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie