Vandenbempt scherp: Gewoon heel erg kwalijk voor Anderlecht

Vandenbempt scherp: "Gewoon heel erg kwalijk voor Anderlecht"

17 januari - 11:45
16

Anderlecht is zondag blijven steken op 1-1 tegen StandardPaars-wit domineerde wel, maar slikte een late tegengoal van Dragus. Peter Vandenbempt vindt dit zeer kwalijk puntenverlies. 

"De 1-1 in het Lotto Park was een grote verrassing", benadrukt Vandenbempt bij Sporza. "Vooraf werd het niet verwacht, gelet op de goeie flow waar Anderlecht voor de winterstop in zat, dat toch in groot contrast met de sportieve malaise bij Standard. Anderlecht was veruit dominant, Standard kreeg aan de bal niets voor mekaar. Alleen: zoveel geweldige kansen puurde Anderlecht daar niet uit, finaal maar drie schoten tussen de palen."

Dragus bezorgde Anderlecht nog een koude douche. "De laatste tien minuten voelde je toch dat het nog verkeerd kon lopen voor Anderlecht en dat is ook geschied. Oké, de twee kansen van Standard kwamen er na flaters - van Magallan en Gomez -, maar de 1-1 staat er wel. In wat wellicht een zeer spannende strijd wordt om in de top vier te geraken is puntenverlies tegen een noodlijdend en matig Standard gewoon heel erg kwalijk voor Anderlecht."

Zondag moet Anderlecht opnieuw spelen. Het maakt dan de verplaatsing naar KV Mechelen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie