Goots ziet zwakke schakel: Daar moet Antwerp iets aan doen

Goots ziet zwakke schakel: "Daar moet Antwerp iets aan doen"

Antwerp kende zondag geen problemen met Sporting Charleroi, dat met een 3-0 naar huis werd gestuurd. Toch hoopt Patrick Goots nog op minstens één transfer: een linksachter. 

"Antwerp heeft momenteel al een zeer uitgebreide kern, misschien zelfs een beetje té, maar toch denk ik ze nog versterking kunnen gebruiken", legt hij uit bij Gazet Van Antwerpen. "Vooraan, op het middenveld en centraal achterin zie ik geen problemen. Integendeel, met twee of drie mogelijkheden voor elke positie staan ze daar sterk genoeg. Alleen de linksback blijft voor mij een probleem."

Antwerp mag nog eens de transfermarkt op. "Ik wil daarmee Vines zeker niet afbranden of helemaal afschrijven, maar hij brengt al een heel seizoen niet wat van hem verwacht wordt. Er zit veel potentie in, zeker weten, en op termijn gaat hij ongetwijfeld nog doorgroeien. Maar nu komt hij tekort. Zijn positie is, eigenlijk al sinds het vertrek van Juklerod, de enige zwakke schakel in de ploeg, dus daar moet iets aan gedaan worden als je écht wil meedoen voor de prijzen."

Vrijdag komt Antwerp weer in actie. Het gaat dan op bezoek bij KV Oostende, dat afgelopen weekend niet heeft gespeeld. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie