De Gouden Schoen van Onuachu is voor vijftig procent van Ito

"De Gouden Schoen van Onuachu is voor vijftig procent van Ito"

KRC Genk had zondag geen moeite met Beerschot. Het won met 4-1. Thomas Chatelle zag vooral Junya Ito uitblinken in die wedstrijd. 

"Het was een goede voorbereidingswedstrijd tegen een zéér zwak Beerschot, dat daarmee bevestigt dat het een onmogelijke opdracht wordt om zich te handhaven gezien het zwakke niveau en zwakke verdediging", oordeelt Chatelle bij Het Belang Van Limburg. "Junya Ito is mijn man van de wedstrijd. De Gouden Schoen van Paul Onuachu is vijftig procent de Gouden Schoen van Ito."

Onder Bernd Storck maakt KRC Genk duidelijk progressie. "De defensieve sterkte was een duidelijk verschil met Bernd Storcks voorganger John Van den Brom. Ik zag fysiek ook een groot verschil. De Genkse spelers beseffen dat ze ook zonder bal een taak hebben, dat zag je minder onder de Nederlander. De tweede ballen waren telkens voor Genk, een belangrijk aandachtspunt van Storck."

KRC Genk speelt woensdag mogelijk tegen KV Mechelen, al zouden de bezoekers die match graag uitstellen. Daarover lopen nog gesprekken. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie