Debutant kan meteen scoren bij KRC Genk: Dat is ongelooflijk

Debutant kan meteen scoren bij KRC Genk: "Dat is ongelooflijk"

17 januari - 11:00 Laatste update: 11:19
Jupiler Pro League 7 Reacties

KRC Genk nam zondag makkelijk de maat van Beerschot met 4-1. Ook invaller Andras Nemeth pikte een goaltje mee. Het jeugdproduct van KRC Genk beleefde zo een droomdebuut. 

"Ik had de bal nog maar een paar keer geraakt", lacht Nemeth bij Het Belang Van Limburg. "En dan al direct scoren, dat is ongelooflijk. Mijn pa had gisteren nog tegen mij gezegd: als je mag spelen, zorg er dan voor dat je scoort telkens je de bal raakt. (Schatert) Dat heb ik dan maar gedaan. Het is ook niet toevallig dat ik die bal van Luca Oyen kreeg. We voelen mekaar goed aan van bij de beloften."

Nemeth hoopt natuurlijk op meer kansen in de toekomst. "Ik ben erg blij met dit debuut. Ik werk heel hard op training. Onze trainer heeft dat blijkbaar opgemerkt. Vandaar wellicht die eerste speelminuten. Ik hoop dat er nog veel zullen volgen. Dit was alleszins een avond om nooit te vergeten."

Misschien kan Nemeth zich volgende woensdag nog een keer bewijzen. Dan speelt KRC Genk namelijk in eigen huis tegen KV Mechelen, tenzij die wedstrijd nog wordt uitgesteld. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie