Geldig doelpunt van Anderlecht? “Ik begrijp het protest van Standard niet”

Geldig doelpunt van Anderlecht? “Ik begrijp het protest van Standard niet”

RSC Anderlecht speelde 1-1 gelijk tegen Standard Luik. Bij het doelpunt van paars-wit wilde Standard dat de goal van Yari Verschaeren werd afgekeurd.

Lior Refaelov lag op de grond en tikte de bal vervolgens weg. Volgens ex-ref Serge Gumienny was er geen sprake van handspel. “Bij het doelpunt van Anderlecht tegen Standard zag ik geen handspel. Scheidsrechter Bram Van Driessche maakte daar een juiste keuze door het spel voort te laten gaan, waaruit het doelpunt viel. Er werd op sociale media ook gewag gemaakt van een fluitsignaal wat het spel zou onderbreken, maar dat heb ik op basis van de tv-beelden niet kunnen vaststellen.”

Gumienny begrijpt het protest van de Standard-spelers ook niet. “Dat is wel raar, want er zit geen kat in het stadion. Ik ga ervan uit dat er niet gefloten is. Ik begrijp het protest van Standard eerlijk gezegd niet, want was er dan toch iets aan de hand? Ging dat over het eventuele handspel van Refaelov? Als er effectief gefloten was, dan had Standard nog meer protest gemaakt, want dan zit je natuurlijk met een scheidsrechterlijke dwaling”, citeert Het Belang van Limburg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie