Rode Duivels halen opgelucht adem: ‘Martinez gaat niet in op avances Everton'

Rode Duivels halen opgelucht adem: ‘Martinez gaat niet in op avances Everton'

17 januari - 07:46 Laatste update: 14:24
Rode Duivels 31 Reacties

Everton heeft na het ontslag van Rafa Benitez een lijstje opgemaakt met mogelijke opvolgers. Volgens Engelse media staat bondscoach Roberto Martinez bovenaan het lijstje. De Rode Duivels willen de Spanjaard echter niet laten gaan.

Het WK begint over tien maanden en de Belgische voetbalbond hoopt de bondscoach en technisch directeur niet te verliezen. Er wordt ook gesproken van een dubbelfunctie voor Martinez, maar ook dat zou de Royal Belgian FA niet zien zitten. Martinez heeft met Everton alvast een band. De Spanjaard was i het verleden al actief bij de Toffees.

Ook José Mourinho, Wayne Rooney en Diego Martinez worden genoemd, maar naar verluidt wil Everton het liefst Martinez terughalen. De Belgische voetbalbond ontvangt overigens wel 2,5 miljoen euro als Martinez wordt weggekaapt. De Spaanse keuzeheer heeft altijd volgehouden tot aan het WK in Qatar te willen doorgaan met de Belgische nationale ploeg.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws kunnen de Rode Duivels opgelucht ademhalen. Bondscoach Roberto Martinez lijkt niet in te gaan op de avances van Everton. The Toffees zijn ambitieus en willen ook een nieuw stadion bouwen, maar ze hangen wel af van hun wispelturige eigenaar. ‘Martínez lijkt geen zin te hebben om zich op een toxisch nieuwbouwproject te storten’, klinkt het.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie