Priske zag Antwerp perfect uit winterstage komen: “Clean sheet, drie mooie goals

Priske zag Antwerp perfect uit winterstage komen: “Clean sheet, drie mooie goals"

Royal Antwerp FC kon het nieuwe jaar haast niet beter inzetten. Tegen Sporting Charleroi, nochtans een verraderlijke tegenstander, hield The Great Old eenvoudig de punten thuis: 3-0. Brian Priske zag een van de betere prestaties van zijn elftal sinds zijn komst naar de Bosuil.

Een tevreden Priske stond de jongens van Eleven Sports dan ook met de glimlach te woord. “We hebben een clean sheet en maken drie mooie doelpunten”, vat hij de wedstrijd tegen Charleroi samen. De Deen zag Antwerp eigenlijk van minuut één tot 90 controle behouden. Ook de verdedigende organisatie verdient een pluim. “We hadden ook vier of vijf keer kunnen scoren, maar ik ben zeer tevreden met 3-0", zag Priske dan toch nog een werkpuntje. 

De toekomst van Antwerp ziet er rooskleurig uit, niet in het minst vanwege de breedte van de kern. Zo vielen met Ally Samatta, Koji Miyoshi en Pieter Gerkens drie kwaliteitsvolle spelers in. Dan waren Ritchie De Laet en Abdoulaye Seck er zelfs nog niet bij. “Het zijn keuzes die ik moet maken”, beseft Priske. Aan zijn selectiepolitiek blijkt niets geheimzinnigs te hangen. “De beste spelers zullen altijd spelen. Op elke positie moet je twee spelers hebben”, waardeert hij de vele opties in zijn selectie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie