‘Burnley richt vizier op Benteke, maar Palace plakt stevige vraagprijs op hoofd'

‘Burnley richt vizier op Benteke, maar Palace plakt stevige vraagprijs op hoofd'

16 januari - 23:05
3

Christian Benteke telt voorlopig drie Premier-League-clubs op zijn cv, maar misschien komt daar in 2022 wel een vierde bij. Burnley FC heeft alvast een oogje laten vallen op de diensten van de Rode Duivel. Huidig werkgever Crystal Palace loopt echter niet bepaald warm van die interesse.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Burnley zich onlangs gemeld in Londen om te praten over een winterse transfer van Benteke. The Clarets dragen momenteel de rode lantaarn in Engeland en zagen bovendien speerpunt Chris Wood voor Newcastle United kiezen. Als opvolger is de naam van Benteke uit de bus gekomen.

Bij Crystal Palace is men echter niet geneigd om de Rode Duivel zomaar van de hand te doen. Als reactie heeft het huidige nummer elf van de Premier League dan ook een stevige transferprijs op zijn hoofd geplakt. Benteke moet minstens vijftien miljoen euro in het laatje brengen, geen misselijk bedrag voor een 31-jarige, die bovendien geen vaste waarde is.

Dit seizoen schippert Benteke tussen basis en bank bij Palace. Elf keer mocht hij aan een PL-duel beginnen, nog eens negen keer kwam hij als invaller tussen de lijnen. Daarin was de rijzige aanvaller goed voor vier treffers, waaronder in november een tweeklapper tegen … Burnley.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie