Hoedt en Verschaeren zien groot pijnpunt bij Anderlecht: Doen het onszelf aan

Hoedt en Verschaeren zien groot pijnpunt bij Anderlecht: "Doen het onszelf aan"

RSC Anderlecht is er zondag niet in geslaagd de drie punten te pakken tegen Standard. Het leek op weg naar de winst, maar gaf dat nog uit handen na een blunder achterin. Toch keek men bij paars-wit vooral naar de voorlinie.

Achteraf stond een zwaar teleurgestelde Yari Verschaeren de pers te woord. Volgens hem kon Anderlecht zeker de drie punten kunnen en misschien wel moeten pakken. "Wat hadden het kunnen afmaken en hadden genoeg kansen op de overwinning, maar we waren te slordig voor doel. En dan dat tegendoelpunt... jammer", gaf hij aan tegen Eleven Sports.

Ook Wesley Hoedt kwam tot hetzelfde besluit. Anderlecht was niet efficiënt genoeg. "We doen het onszelf weer aan", begon hij. "We gaven de hele wedstrijd bijna niks weg, maar nu verliezen we weer twee dure punten. We zitten met hetzelfde probleem als aan het begin van dit seizoen en missen gewoon teveel kansen."

Anderlecht leek nochtans op weg naar winst, maar gaf de drie punten nog uit handen na een blunder van Sergio Gomez. "We mogen niets slecht zeggen over Gomez", verdedigde Hoedt zijn ploegmaat nog. "Hij is een heel jonge jongen en speelt een fantastisch seizoen. Hij zal hieruit leren en dat hoort er gewoon bij", besluit Hoedt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie