Coucke laat zich uit over mogelijk vertrek Bounida en Gomez bij Anderlecht

Coucke laat zich uit over mogelijk vertrek Bounida en Gomez bij Anderlecht

Bij RSC Anderlecht dreigt men deze winter nog enkele pionnen te zien vertrekken. Onder andere het toptalent Rayane Bounida en Sergio Gomez worden gelinkt aan een transfer, maar komt het ook zover. Marc Coucke gaf meer uitleg.

De eigenaar van paars-wit nam op Instagram de tijd om enkele vragen van zijn volgers te beantwoorden. Hij kreeg meermaals de vraag wat er nu met Bounida zal gebeuren, die wordt gelinkt aan onder andere Ajax. "Ik hoop dat hij blijft", gaf Coucke aan. "Zowel voor hem als voor de club. Er is niets zo mooi als bij je jeugdclub door te breken en dan door de grote poort een stap hogerop te zetten."

Een vertrek wilde Coucke dus niet uitsluiten, maar volgens hem zal Gomez deze winter toch nog bij paars-wit blijven. De flankspeler wordt gelinkt aan verschillende buitenlandse clubs, toch zal die transfer er (nog) niet komen. "Natuurlijk blijft Gomez. Hij is een topper", klonk het.

Wat gebeurt er dan op inkomend vlak? Toch nog nieuwelingen bij Anderlecht? "Ik hoop vooral op stabiliteit en dat de jeugd doorbreekt", aldus Coucke. "Dat alles is in perfecte handen bij Peter Verbeke, Wouter Vandenhaute en Vincent Kompany", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie