Vanzeir: Voor mij was er geen probleem om voort te voetballen

Vanzeir: "Voor mij was er geen probleem om voort te voetballen"

De wedstrijd tussen Seraing en Union werd zaterdag stopgezet. Door de dichte mist werd voetballen onmogelijk, al is Dante Vanzeir daar niet mee akkoord.

"Als je in het midden van het veld staat, dan zie je beide doelen. Voor mij was er geen probleem om voort te doen", geeft Vanzeir aan bij Sporza. "Wij wilden graag voetballen, maar Seraing wou de wedstrijd liever stopzetten. Wat ook begrijpelijk is. De scheidsrechter heeft de beslissing genomen en we zullen deze week nog eens moeten terugkomen om nog 45 minuten te spelen. Het is nu zo, we zullen de knop moeten omdraaien."

Union stond bij die stopzetting al 0-2 voor. "We hadden de match onder controle, voor ons was het ideaal om de wedstrijd uit te spelen. Nu kan het nog een volledig andere wedstrijd worden. We moeten gefocust blijven en die match volwassen uitspelen. Seraing speelde nogal nonchalant, zeker toen wij met tien vielen. Ze konden geen tempo ontwikkelen en ons onder druk zetten."

Dinsdag wordt de match normaal gezien uitgespeeld. Union zag Club Brugge zaterdagavond nog winnen en wil de kloof absoluut op zeven punten houden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie