Rangnick en Martial botsen over afwezigheid van Fransman bij Manchester United

Rangnick en Martial botsen over afwezigheid van Fransman bij Manchester United

Manchester United en Anthony Martial liggen op ramkoers. Manager Ralf Rangnick verklaarde na het Premier League-duel met Aston Villa (2-2) dat de Franse aanvaller niet in actie wilde komen, maar die ontkent in alle toonaarden.

Manchester United had in Birmingham slechts acht spelers op de bank zitten, terwijl negen wisselspelers zijn toegestaan. Rangnick stelt dat hij een beroep had willen doen op Martial, die vanwege een gebrek aan speeltijd wil vertrekken bij United. "Maar Martial wilde niet bij de wedstrijdselectie zitten", aldus de Duitser. "Hij zou er normaal gesproken bij zitten, maar hij wilde het niet. Daarom was hij niet met ons afgereisd."

De oud-speler van AS Monaco bijt op Instagram van zich af. 'Ik zal nooit weigeren om een wedstrijd te spelen voor Manchester United', schrijft de 26-jarige aanvaller. 'Ik ben hier nu zeven jaar en ik heb mij nooit respectloos gedragen naar de club of de fans. Dat zal ik ook nooit doen.'

Martial staat in de belangstelling van Sevilla, maar de Spanjaarden bereikten geen akkoord met United over een huurperiode. Hij ligt nog tot medio 2024 vast op Old Trafford.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie