'Huwelijk van korte duur, Benítez zorgt voor zevende Premier League-ontslag'

'Huwelijk van korte duur, Benítez zorgt voor zevende Premier League-ontslag'

Tijdens de eerste helft van het Premier League-seizoen werden zes managers bedankt voor bewezen diensten en het heeft er alle schijn van dat nummer zeven spoedig zal volgen. De positie van Rafael Benítez (Everton) staat serieus onder druk na de nederlaag die The Toffees zaterdag leden tegen Norwich City.

Everton is qua gespeelde wedstrijden op de helft van het Premier League-seizoen en staat teleurstellend vijftiende. Benítez was vanwege zijn Liverpool-verleden al niet populair bij de achterban van The Toffees en na de 2-1 nederlaag bij Norwich City – dat als hekkensluiter aan het duel begon – is de situatie explosief geworden.

Een deel van de meegereisde aanhang schreeuwde op Carrow Road om het vertrek van Benítez en volgens onder meer The Athletic bereidt de clubleiding het ontslag van de 61-jarige Spanjaard voor. Het betekent dat het huwelijk na een half seizoen al zou stranden. Benítez werd afgelopen zomer aangesteld als opvolger van Carlo Ancelotti, die bij Real Madrid aan de slag ging.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie