Amallah imponeert op Afrika Cup, maar toch kritiek: Denkt dat hij Maradona is

Amallah imponeert op Afrika Cup, maar toch kritiek: "Denkt dat hij Maradona is"

16 januari - 19:42
Afrika Cup 0 Reacties

Marokko heeft met Tarik Tissoudali en Selim Amallah twee spelers uit onze competitie rondlopen op de Afrika Cup. Zij kwamen ook aan bod in het 2-0 gewonnen duel tegen de Comoren. Over hun prestatie had de Marokkaanse bondscoach ook wat te zeggen.

Na de partij liet Vahid Halilhodzic zich onder andere uit over Tissoudali. De aanvaller van KAA Gent maakte flink wat indruk op de bondscoach van Marokko. "Tarik was erg actief. Ik weet niet hoe vaak hij kon scoren of laten scoren. Maar voor zijn echte eerste wedstrijd ben ik toch tevreden, klonk het op zijn persconferentie.

Amallah kreeg dan weer minder lovende woorden te horen. Hij speelt nochtans een goed toernooi, maar Halilhodzic is toch niet helemaal tevreden. "Hij denkt af en toe dat hij Maradona is", lachte de bondscoach.

Al beseft de bondscoach ook dat hij een goede partij speelde. "Hij scoorde een doelpunt, maar hij had er twee of drie kunnen maken. Het is jammer dat hij twee of drie belangrijke passes miste. Misschien ben ik iets te veeleisend, maar ik weet dat ze tot meer in staat zijn", besluit Halilhodzic.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie