Heel wat ambitie bij RSC Anderlecht: Waarom geen titel dit seizoen?

Heel wat ambitie bij RSC Anderlecht: "Waarom geen titel dit seizoen?"

RSC Anderlecht is 2021 goed geëindigd en hoopt dat ook in 2022 te blijven overtuigen. Het staat inmiddels in de top vier en kan naar omhoog kijken. Hier en daar wordt er zelfs al over een titel gesproken en ook Wesley Hoedt sluit dat niet uit.

"Waarom zouden we geen titelkandidaat zijn", vraagt Hoedt zich af bij Het Laatste Nieuws. "We hebben een zestal uitstekende weken achter de rug, jammer dat de winterstop ertussen kwam. Akkoord, we hebben nog een lange weg voor de boeg en we staan negen punten achter op Union."

Ondanks die achterstand blijft men bij Anderlecht wel bijzonder ambitieus. "We mogen uitspreken dat we voor het hoogst haalbare gaan", spreekt de verdediger van paars-wit duidelijke taal.

Volgens Hoedt is de huidige kern ook klaar voor een titel. "Er zit ontzettend veel kwaliteit in deze groep en je merkt dat de groep ook steeds hechter wordt. Bovendien zijn we in de eerste ronde ook geen enkele keer weggespeeld. Dus ja, dat geeft aan dat we een gooi kunnen doen naar de titel", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie