OHL zag KV Mechelen niet opdagen: Wij wilden absoluut spelen

OHL zag KV Mechelen niet opdagen: "Wij wilden absoluut spelen"

Aanvankelijk stond zaterdag het duel tussen OH Leuven en KV Mechelen op het programma. De Leuvenaren waren ook klaar voor de partij, maar KV Mechelen kwam niet opdagen. De thuisploeg wilde nochtans voetballen.

Bij KV Mechelen oordeelde men dat er te veel afwezigen waren door een corona-uitbraak en reisde men dan ook niet af richting Leuven. De thuisploeg kreeg dat ook te horen, maar daagde toch op en deed alsof de match wel gespeeld zou worden.

"Wij wilden wel absoluut spelen", reageert OHL-coach Marc Brys bij Eleven Sports. "Dit gebeurt allemaal buiten onze wil om", aldus Brys, die ook aangaf dat zijn spelers dan onderling een partijtje gingen spelen.

Brys heeft daarom geen begrip voor de situatie van KV Mechelen, al ziet hij ook dat meer clubs problemen hebben met afwezigheden. "Het is niet aan mij om daar over te oordelen. Ik kan niet in het hoofd van KV Mechelen kruipen. Ik heb gisteren een match gezien tussen twee teams met veel afwezigen en die match is ook gewoon doorgegaan. Dat is de strategie die ze willen volgen, daarover zijn documenten getekend", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie