Puzzelen voor Storck, Genk mist Gouden Schoen Onuachu bij begin van 2022

Puzzelen voor Storck, Genk mist Gouden Schoen Onuachu bij begin van 2022

Na een mindere eerste seizoenshelft heeft KRC Genk zondag iets recht te zetten tegen K. Beerschot V.A. Het moet absoluut punten pakken om nog in de top vier te eindigen, maar zal niet met de sterkst mogelijke elf voor de dag kunnen komen.

Zo mist Genk zes pionnen voor het duel tegen de Kielse Ratten. Gouden Schoen Paul Onuachu is er door een blessure niet bij en moet net zoals Simen Juklerod en derde doelman Vic Cambaere de partij aan zich voorbij laten gaan. Nieuwkomer Aziz Ouattara liep corona op en kon te weinig ritme opdoen om geselecteerd te worden. Kristian Thorstvedt is er door een schorsing niet bij, terwijl Joseph Paintsil actief is op de Afrika Cup.

Voor Genk krijgt het duel tegen Beerschot ook een extra tintje. De Antwerpenaren wonnen dit seizoen nog maar twee partijen, waarvan eentje tegen Genk. "We willen revanche, dat is duidelijk", zegt coach Bernd Storck op de website van Genk.

"En we willen weer aanknopen bij onze laatste wedstrijd. Tegen Oostende hebben we al een heel ander Genk gezien. Het Genk dat men gewend is te zien en wat men ook verwacht. Dat het moeilijk wordt tegen Beerschot, weten we. Ze staan massaal achterin. Maar we moeten deze wedstrijd winnen, dat is duidelijk", aldus Storck.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie