UPDATE: De wedstrijd tussen Seraing en Union wordt dinsdag (18/01) hervat

15-01-2022 18:47 Laatste update: 16-01-2022 10:55
17

Zaterdag stond het duel der promovendi op het programma in de Jupiler Pro League. Fans die Seraing - Union wilden volgen, hadden één probleem. Door de mist was de match in het Stade du Pairay amper of niet te volgen.

Via wie anders dan Deniz Undav kwam Union al na vijf minuten op voorsprong bij Seraing. Rond het kwartier moesten de bezoekers verder met tien man na een rode kaart voor Jonas Bager. Toch liep Union nog verder uit via Dante Vanzeir.

De mensen achter de buis kregen daar evenwel weinig van mee. Mist hield goede beelden bezig. Scheidsrechter Wesli De Cremer zag op het veld evenwel genoeg en liet gewoon spelen.

Update: Rusten deden we met 0-2. Die stand zal nog even op het scorebord blijven. De scheidsrechter besliste immers om de tweede helft met een halfuur uit te stellen in de hoop dat de mist verdwijnt.

Update: Na ongeveer een half uurtje wachten kwamen de spelers weer het veld op en mocht scheidsrechter Wesli De Cremer beslissen of er weer werd gevoetbald. Hij heeft besloten om de wedstrijd te staken, waardoor de wedstrijd op een ander moment afgewerkt zal moeten worden.

Update: Er is ondertussen beslist dat de wedstrijd dinsdag 18 januari hervat zal worden om 20 uur.