Geen Mechelen aan Den Dreef, maar Oud-Heverlee Leuven deelt wel basiself

Geen Mechelen aan Den Dreef, maar Oud-Heverlee Leuven deelt wel basiself

15 januari - 15:21
5

KV Mechelen weigert zaterdag te spelen tegen Oud-Heverlee Leuven. Bij OHL nemen ze evenwel geen risico. Aan Den Dreef doen ze net of de match tegen Mechelen gewoon zal plaatsvinden. De opstelling van Oud-Heverlee Leuven is dan ook nu bekendgemaakt. 

Mechelen kwam zaterdag met een officieel statement naar buiten. Malinwa liet verstaan niet te zullen spelen tegen Oud-Heverlee Leuven. Volgens Mechelen heeft het voldoende spelers met covid om de match tegen OHL uit te stellen. Maar kwam het kwam van een kale kermis thuis en werd verplicht te spelen. Mechelen is het daar niet mee eens en zal niet afzakken naar Den Dreef.

Ondertussen doet men in Het King Power At Den Dreef Stadion bij Oud-Heverlee Leuven voorlopig nog of de match wel gewoon door zal gaan. OHL deelde de basisopstelling. Het is nu afwachten of de spelers van OHL ook gaan opwarmen en klaar zullen staan voor het eerste fluitsignaal.

Normaal zou de match starten om 16u15. Waarom OHL dit doet, is simpel. De thuisploeg wil zelf in orde zijn met alle regels en een forfaitnederlaag voorkomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie