Vanhaezebrouck baalt: “KAA Gent laat zich op heel simpele manier vangen”

Vanhaezebrouck baalt: “KAA Gent laat zich op heel simpele manier vangen”

15 januari - 07:20
2

KAA Gent kreeg in de slotminuten tegen KV Kortrijk nog de 2-2 om de oren. Het was nota bene ex-speler Dylan Mbayo die de eindstand vastlegde en twee keer scoorde. Coach Hein Vanhaezebrouck reageerde na afloop tegenover Sporza.

KAA Gent had efficiënter moeten zijn, vindt HVH. "Wij hebben misschien meer kansen gehad, maar hebben die niet goed afgewerkt. Net niet. Maar je mag dat doelpunt op die manier niet weggeven. Door het centrum, door het hart van de defensie met een simpel passje van 10 meter rechtdoor. Dat mag niet. Maar oké, dat zal ook wel zijn redenen hebben. Dat de jongens die daar staan, daar normaal niet staan.”

Vanhaezebrouck baalt van de makkelijke tegengoal. “We hebben op het einde nog ingegrepen door Cissé te brengen. Iemand die ook ziek is geweest en niet in staat was om langer dan 10 à 15 minuten te spelen. Uiteindelijk laten we ons op een heel simpele manier vangen. Als verdediger moet je altijd je centrum dicht houden. Het is zuur om op die manier toch nog de gelijkmaker te pakken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie