Eleven Sports reageert op uitlatingen Vanhaezebrouck: “Dat klopt niet”

Eleven Sports reageert op uitlatingen Vanhaezebrouck: “Dat klopt niet”

14 januari - 22:00
8

Donderdag gaf Hein Vanhaezebrouck een persconferentie. De trainer van KAA Gent liet weten niet blij te zijn met de nieuwe coronamaatregelen van de Pro League. Ook Eleven Sports kreeg een veeg uit de pan. Die laatste partij heeft nu gereageerd op de uitspraken van Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck vindt het haast onbegrijpelijk dat de competitie dit weekend al wordt hervat. De Pro League wijst naar een volle kalender. Volgens Vanhaezebrouck stelde Eleven Sports voor om matchen om 14 uur op een dinsdag af te werken. "Dat klopt niet. Het is wel zo dat in de tender van de Pro League een maximale visibiliteit van elke wedstrijd voorzien wordt als uitgangspunt", stelt Jan Mosselmans, Head of Content & Production bij Eleven in Het Laatste Nieuws.

Mosselmans stipt aan dat Eleven rekening houdt met de fans. Daardoor werden bijvoorbeeld de matchen op maandagavond afgelast. Eleven zendt liever één match per keer uit, maar merkt op flexibel te zijn als dat nodig is voor de kalender. "Vanhaezebrouck laat het overkomen alsof wij wereldvreemd zijn, maar dat is helemaal niet het geval" aldus nog Mosselmans.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie