OFFICIEEL: Cercle gelooft nog in Cassaert, maar stuurt hem wel richting de kust

OFFICIEEL: Cercle gelooft nog in Cassaert, maar stuurt hem wel richting de kust

14 januari - 20:01
1

Twee ontwikkelingen voor de prijs van één. Cercle Brugge heeft een dubbel nieuwtje bekendgemaakt rond jeugdproduct Arne Cassaert. De West-Vlaming heeft zijn contract bij De Vereniging mogen verlengen, maar trekt wel op uitleenbasis naar RFC Knokke.

Op de eigen website geeft Cercle meer toelichting bij de beslissingen rond Cassaert. De twintigjarige centrale verdediger liep normaal gezien komende zomer uit zijn verbintenis op Jan Breydel, maar dat (mogelijke) einde is nu uitgesteld tot juni 2023. In tussentijd mag hij zich gaan bewijzen in Knokke. De ambitieuze kustploeg staat deze jaargang pas dertiende in Eerste Nationale.

Voor Cassaert lagen er niet meteen speelkansen in het verschiet bij Cercle. Dit seizoen mocht hij slechts één keer minuten maken, in de bekerwedstrijd met KVK Tienen was dat. Dat werd wel een fijne herinnering: een half uur voor het einde mocht hij invallen, waarna een scorende Cassaert mee de 3-0-eindstand op het bord plaatste. Door minuten te maken bij Knokke wil de jongeling "sterker terugkeren" naar Cercle, klinkt het in een reactie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie