De eerste 'gouden' dag van Onuachu: twee uur slaap, training en dubbel taart

De eerste 'gouden' dag van Onuachu: twee uur slaap, training en dubbel taart

14 januari - 20:20
0

Paul Onuachu heeft er zijn werkdag als Gouden Schoen opzitten. De kersverse laureaat kreeg geen dagje vrijaf om van zijn prestatie te genieten, aangezien zondag al het duel tegen K. Beerschot V.A. plaatsvindt. De goalgetter van KRC Genk kon niettemin genieten van enkele lekkernijen. 

Onuachu heeft er een behoorlijk hectische 24 uur opzitten, schetst Gazet van Antwerpen. Het gezamenlijke ontbijt op de club mocht hij dan ook overslaan van trainer Bernd Storck. Om kwart voor tien kwam Onuachu aan op de parking. Met kleine oogjes, gaf hij zelf toe. Naar eigen zeggen had de Nigeriaan niet langer dan twee uur geslapen, mede omdat zijn smartphone maar niet wilde ophouden met trillen.

Nadien volgde ... een training. Storck wil zijn speerpunt in de voorhoede natuurlijk optimaal klaarstomen om Beerschot partij te geven. Na afloop van de oefenstonde mocht dan toch even de riem eraf. Naar Genkse gewoonte had Onuachu zelf taart en champagne mee om zijn Gouden Schoen te vieren. Nadien volgde zelfs nog een tweede rondje met een nieuwe taart, zodat ook het personeel een hapje mee mocht eten. 

Na dat tussendoortje volgde de laatste zware opdracht van de dag: de persconferentie. Daarop gaf Onuachu uiteraard aan erg gelukkig te zijn met zijn onderscheiding. Of het ook de deuren openzet naar een transfer, moeten de komende maanden duidelijk maken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie