Prikse (Antwerp) blikt vooruit op de wedstrijd van zondag tegen Charleroi

Prikse (Antwerp) blikt vooruit op de wedstrijd van zondag tegen Charleroi

14 januari - 17:35 Laatste update: 17:39
1

Brian Priske blikt vooruit op de wedstrijd van zondag. Royal Antwerp FC speelt zondag haar eerste wedstrijd na de winterstop op eigen veld tegen Charleroi FC. "Na een aantal weken zonder officiële match doet het deugd om opnieuw voor de puntjes te kunnen spelen."

Dit weekend gaat de competitie in België opnieuw van start. Zondag staat er al meteen een kraker op het programma. Een wedstrijd die wel eens cruciaal kan zijn voor een plek in play-off 1. Antwerp ontvangt Charleroi, de hoofdcoach van Antwerp kijkt er alvast naar uit.

Pittige start
Priske beseft erg goed dat het meteen een pittige wedstrijd zal worden. "Dat Charleroi een pittige start is? Ik vind dat wel oké", vertelt Priske aan Het Laatste Nieuws. "Je moet toch tegen iedereen spelen, dus het maakt op zich niet uit wanneer. Tegen Charleroi zal iedereen wel beseffen dat hij vanaf de eerste seconde op niveau moet zijn."

Winterstage
De coach blikt terug op een goede winterstage. Hij heeft er naar eigen zeggen een erg positief gevoel aan over gehouden. "We hebben prima kunnen werken in aangename omstandigheden," getuigt Priske. Bij Antwerp moeten ze, in tegenstelling tot veel andere clubs, geen puzzel maken om een selectie te maken. De club kent momenteel geen corona besmettingen. "Vlak voor Nieuwjaar hebben we op dat vlak ons deel gehad, maar nu gaat het weer beter."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie