Antwerp-coach Priske: Geen idee wat er met Lamkel Zé gaat gebeuren

Antwerp-coach Priske: "Geen idee wat er met Lamkel Zé gaat gebeuren"

14 januari - 16:55
3

Brian Priske sprak vrijdag de pers toe in aanloop van de wedstrijd tegen FC Charleroi. Het Laatste Nieuws vuurde nog een aantal extra vragen naar de coach van Royal Antwerp FC. De coach heeft het onder andere over de Gouden Schoen en de wintermercato.

Vorige jaar stond Lior Refaelov te pronken met de trofee voor beste voetballer van het jaar. Dit jaar was Antwerp afwezig in de top 10. Brian Priske is eerlijk en geeft toe dat zijn ploeg dit jaar tekort kwam om die top tien binnen te sluipen. "Aan ons om het nu op collectief en individueel vlak nog net iets beter te doen."

Wintermercato
Het was niet enkel stil voor de Antwerpse club op het gala van de Gouden Schoen, maar ook in de wintermercato heeft ze nog weinig lawaai gemaakt. De coach opent met de heilige woorden: "In de mercato weet je nooit wat er kan gebeuren." Gelijk heeft hij. "Ik ben vrij tevreden met de selectie die ik momenteel ter beschikking heb."

De onvermijdelijke
Een ander hot topic is de onvermijdelijke Lamkel Ze. "Of ik Didier Lamkel Ze ondertussen al terug op de Bosuil heb gezien? Nee, toch niet. Of een terugkeer in onze A-kern een optie zou zijn? Zo ver heb ik nog niet nagedacht. Nee eerlijk, ik heb geen idee wat er nu met hem gaat gebeuren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie