Bij Beerschot wil ik eindelijk opnieuw mijn kans grijpen

"Bij Beerschot wil ik eindelijk opnieuw mijn kans grijpen"

14-01-2022 12:30

Heeft Beerschot haar scorende spits beet? Felipe Avenatti wordt alvast gehuurd van Standard. Avenatti speelde voor de winterstop bij Union, maar dat werd een flop. 

“Ik had de pech dat Deniz Undav en Dante Vanzeir vanaf de eerste speeldag meteen begonnen te scoren", legt hij uit aan Gazet Van Antwerpen. "Zo werd ik al snel de vaste invaller. Ik gun die jongens dat van harte, maar voor mij was dat natuurlijk minder plezant. Bij Beerschot wil ik eindelijk opnieuw mijn kans grijpen."

De vraag is wel of Avenatti meteen het verschil kan maken. "Of ik helemaal fit ben? Ja hoor. Ik heb op stage 70 minuten meegespeeld tegen St-Pauli en ik voelde me goed. De laatste keer dat ik meer dan een helft heb gespeeld, is wel al drie maanden geleden. Ik mis dus nog wat wedstrijdritme. Maar ik ben wel beschikbaar om dit weekend in de wedstrijdselectie te zitten."

Voor Avenatti is het al de derde uitleenbeurt sinds hij bij Standard zit. Vorig seizoen zat hij ook al enkele maanden bij Antwerp, maar hij kwam daar niet verder dan vier wedstrijden.