Recidivist Xhaka (Arsenal) slaat weer toe: Dit gebeurt hem te vaak

Recidivist Xhaka (Arsenal) slaat weer toe: "Dit gebeurt hem te vaak"

Gepubliceerd: vrijdag 14 januari 2022 om 08:13vr 14-01-2022 om 08:13

Granit Xhaka eiste donderdag de hoofdrol door tegen Liverpool een rode kaart te pakken. Om precies te zijn is het zijn vijfde sinds hij speler is van Arsenal. Sky Sports-analist Jamie Carragher is er niet blij mee.

Na ruim 23 minuten moest Xhaka vertrekken omdat hij Diogo Jota onhandig op de borst schopte. Xhaka werd in 2016 gecontracteerd door Arsenal en is al vijf keer weggestuurd. "Iedere manager zal hem opstellen. Het is een goede jongen en goede speler, dat hebben we in Zwitserland en Arsenal gezien. Arsenal was fantastisch op Anfield, maar je staat ineens met tien man en daardoor is de wedstrijd gespeeld en lig je uit het toernooi", zegt Carragher bij Sky Sports.

"Wéér is Xhaka erbij betrokken en dit gebeurt hem te vaak. Het is ook geen jonge speler waarvan je kunt zeggen dat hij nog de ervaring mist, hij is juist een van de getalenteerde spelers. Dit weerhoudt Arsenal ervan om de volgende stap te zetten, hoe erg ik ook onder de indruk ben van Mikel Arteta en zijn team. Xhaka is degene die de jonge spelers laat zitten."

Arsenal speelde met 0-0 gelijk tegen Liverpool en heeft volgende week in eigen huis nog een kans om de finale van de League Cup te bereiken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws