Hoedt over toekomst bij Anderlecht: “Ik heb gelachen met dat transfergerucht”

Hoedt over toekomst bij Anderlecht: “Ik heb gelachen met dat transfergerucht”

14-01-2022 07:14
6

Wesley Hoedt is één van de leiders bij RSC Anderlecht. De Nederlander gaf een interview aan Gazet van Antwerpen en sprak onder meer over zijn toekomst bij paars-wit.

Hoedt wordt in de Engelse media genoemd bij het Schotse Glasgow Rangers. “Samen met mijn zaakwaarnemer heb ik gelachen met dat bericht in Engelse media. De sportief manager van Southampton zit nu in Glasgow, maar die gaat mij heus niet halen, hoor. Bovendien zit ik goed bij Anderlecht. Op termijn wil ik hier Champions League spelen en ik zit dicht bij Nederland.”

Naast voetbal verkoopt Hoedt ook luxeauto’s. “Ik ben ook een ondernemer. Een vastgoedbedrijf, twee restaurants en een padelclub had ik al, maar nu dus ook een zaak die luxeauto's verkoopt. Er staan momenteel 55 exemplaren: van Porsches over Mercedes tot Ferrari's en Lamborghini's. De eerste maanden heeft het goed gerendeerd en we willen ons aanbod uitbreiden tot 150 wagens. Die zaken worden wel gerund door medewerkers en mijn moeder doet mijn boekhouding. Zo kan al mijn aandacht naar het voetbal gaan.”