Vanhaezebrouck (KAA Gent) spaart ook Eleven niet: “Allemaal voor de centen”

Vanhaezebrouck (KAA Gent) spaart ook Eleven niet: “Allemaal voor de centen”

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 21:13do 13-01-2022 om 21:13

KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck is niet te spreken over de beslissing van de Pro League om de komende speeldag in de Jupiler Pro League te laten doorgaan. Ook rechtenhouder Eleven Sports krijgt er flink van langs tijdens een gesprek met Het Laatste Nieuws.

De Pro League wees onder meer naar de ingewikkelde kalender. “Men haalt dan aan dat het moeilijk is om die matchen later nog in te halen. Men verwijst ook naar het feit dat die matchen dan volgens Eleven (de rechtenhouder, red.) zouden moeten worden ingehaald op dinsdag om 14 uur. Dan zeg ik: zijn die mensen van Eleven ook van deze wereld? Of leven die misschien op een aparte wereld.”

Vanhaezebrouck sneert naar Eleven. “Er is Covid-19 voor iedereen, de man in de straat moet zich aanpassen aan alles, hij moet voorwaarden respecteren en beperkingen inlassen. Maar voor Eleven bestaan er blijkbaar geen beperkingen. Dat is dus het overtuigingselement van de kalendercommissie om tegen de clubs te kunnen zeggen dat men geen matchen kan uitstellen.”

Volgens HVH gaat het allemaal om centen. “Speel die matchen verdorie ‘s avonds, op hetzelfde uur. Wat een belachelijke reden is dat om te zeggen dat geen uitstel mogelijk is. Allemaal voor de centen, want uiteindelijk heeft Eleven het contract binnengehaald voor 1 miljoen meer dan de anderen. Men heeft zich laten vangen aan de centen, terwijl bij mij de gezondheid voorop gaat.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft HVH hier gelijk?

(166 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws