Breaking news

Steun van Anderlecht aan Club Brugge: Delcroix stuurt brief naar speelster

Ik kijk met dubbel gevoel terug op mijn periode bij KAA Gent

"Ik kijk met dubbel gevoel terug op mijn periode bij KAA Gent"

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 13:00do 13-01-2022 om 13:00

Dylan Mbayo speelt vrijdagavond tegen zijn ex-ploeg KAA Gent. De aanvaller van KV Kortrijk is klaar om zich te bewijzen, want hij verliet de Buffalo's met een dubbel gevoel. 

"Ik hoor sommige Gent-spelers nog, maar het is niet dat ik elke dag contact met ze heb", geeft Mbayo aan bij Het Laatste Nieuws. "Hein Vanhaezebrouck heb ik gezien tijdens een oefenwedstrijd in Gent. We hebben elkaar kort gesproken. Ik kreeg inderdaad geen kansen van hem, maar hij moest direct presteren en doet het nu ook goed met Gent. Ik wens hem alle succes toe, maar vrijdagavond wil ik aan het langste eind trekken."

Mbayo begrijpt wel waarom hij niet speelde bij KAA Gent. "De concurrentie was gewoon immens. Als jonge gast was het niet gemakkelijk om op te boksen tegen toppers als Yaremchuk, Depoitre en David. Ik heb er veel uit geleerd en heb eveneens adviezen gekregen van hen. Ik kijk met een dubbel gevoel terug op die periode in Gent. Ik was inderdaad teleurgesteld, maar ik heb er ook echt veel geleerd."

KV Kortrijk had eigenlijk gehoopt op uitstel, maar de coronagevallen zijn er nu van de baan. De voorbereiding van coach Karim Belhocine is wel fel verstoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws