Lang na Gala van de Gouden Schoen: Iedereen weet wie de beste voetballer is: ik

Lang na Gala van de Gouden Schoen: "Iedereen weet wie de beste voetballer is: ik"

13 januari - 07:47 Laatste update: 08:00
133

Als drie honden vechten om één been, loopt de derde er mee heen. Voor Club Brugge maakten Charles De Ketelaere, Hans Vanaken en Noa Lang kans op de Gouden Schoen. Maar het was Paul Onuachu van KRC Genk die met de prijs aan de haal ging. Voor Lang was dat toch even balen.

Toen de naam van Onuachu klonk als winnaar van de Gouden Schoen, draaiden de ogen van Lang. De blik van Nederlander vertelde veel over hoe hij dacht over de uitverkiezing. Achteraf feliciteerde Lang Onuachu en was blij voor zijn concurren, maar de speler van Club Brugge merkte op. "Als je zoveel goals maakt, is dat een topprestatie. Alleen... Als je naar de statistieken kijkt, zijn mijn cijfers beter", aldus Lang in Het Laatste Nieuws.

Lang gaat niet veranderen
Lang haalde heel veel stemmen (223) in de eerste ronde, maar in ronde twee bleef hij steken op 49 punten. Volgens sommige kenners zal dat met het gedrag van Lang te maken hebben. De Nederlander komt immers niet meteen over als de ideale schoonzoon. Iets wat ook niet moet en waar Lang niet van wakker ligt. "Ach, ik ga niet veranderen. Ik ben wie ik ben."

De kans dat Lang ooit wel de Gouden Schoen zal winnen is klein. De kans bestaat immers dat hij na dit seizoen België verlaat. "Kwaad ben ik niet, nee. Ik denk dat iedereen weet wie eigenlijk de beste voetballer is. En dat ben ik", stelde Lang nog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie