Degryse: De Ketelaere heeft nog meer talent dan Saelemaekers

Degryse: "De Ketelaere heeft nog meer talent dan Saelemaekers"

12-01-2022 15:44
27

Charles De Ketelaere is bezig aan een sterk 2021 en lijkt ook aan zijn laatste maanden bij Club Brugge bezig. De aanvaller heeft zich in de kijker gespeeld van flink wat buitenlandse clubs en volgens Marc Degryse zal De Ketelaere ook ver geraken.

Degryse blijkt een enorme fan te zijn van De Ketelaere, die volgens hem ons land nog grote diensten zal bewijzen. Mogelijk in 2022 al. "Ik denk dat hij dit jaar op het WK in Qatar al een belangrijke rol kan spelen", klinkt het bij HLN Sportcast.

"Tijdens zijn invalbeurt tegen Italië in de Nations League klikte het meteen met Kevin De Bruyne. Toen Alexis Saelemaekers van Anderlecht naar AC Milan ging, leek dat ook een grote stap, maar hij doet het daar voortreffelijk. En ik denk dat De Ketelaere nog meer talent heeft dan Saelemaekers."

De Ketelaere lijkt dan ook voorbestemd voor de top. Onder andere Real Madrid en PSG werden al gelinkt aan het goudhaantje van Club Brugge. "Of het Man City of een andere topclub wordt, valt nog af te wachten. Maar ik ben er vol van overtuigd dat we daar rekening mee moeten houden", besluit Degryse.