'Ihattaren terug naar Nederland, Juventus bereikt akkoord over verhuur'

'Ihattaren terug naar Nederland, Juventus bereikt akkoord over verhuur'

11-01-2022 22:40
1

Mohamed Ihattaren gaat zijn loopbaan voortzetten bij FC Utrecht, zo meldt het Algemeen Dagblad dinsdagavond. De Nederlanders naderen een akkoord met Juventus over de huur van de negentienjarige middenvelder.

Ihattaren krijgt de komende 1,5 jaar de kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen in zijn geboortestad. FC Utrecht ziet de voormalig PSV'er als een buitenkansje. 'Aan de club koestert hij ook goede herinneringen: na het overlijden van zijn vader kreeg hij tijdens FC Utrecht - PSV volop steun vanaf de tribune', brengt het AD in herinnering.

Ihattaren vertrok afgelopen zomer door de achterdeur bij PSV. Hij werd verkocht aan Juventus, dat hem direct bij Sampdoria stalde. Na één reservebeurt bleek de spelmaker echter spoorloos verdwenen. Hij dook vervolgens op in Nederland, waar hij met een personal trainer werkt aan een 'comeback'. Het is desondanks de vraag hoe fit Ihattaren is. Hij speelde in april 2021 zijn laatste wedstrijd, in het shirt van PSV.

Ook Voetbal International meldt dat Ihattaren voor een 'ommekeer wil zorgen'. Hij kiest nu voor speeltijd in een vertrouwde omgeving.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie