'Club Brugge en Feyenoord strijden om handtekening Zweedse buitenspeler'

'Club Brugge en Feyenoord strijden om handtekening Zweedse buitenspeler'

11-01-2022 20:42
4

Feyenoord heeft een bod uitgebracht op het twintigjarige Zweedse talent Patrik Walemark, meldt Aftonbladet dinsdagavond. De Rotterdammers hebben echter forse concurrentie voor de buitenspeler van BK Häcken.

Naast Feyenoord zijn ook Club Brugge en Sampdoria concreet voor Walemark. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Zweedse dagblad ontving Häcken al voorstellen van ongeveer 2,5 miljoen euro. De club zet echter in op een transfersom van zo'n 4 tot 4,5 miljoen euro, aangezien de speler nog een contract heeft tot medio 2024.

Meerdere Russische clubs tonen eveneens interesse. Eerder werd Walemark in verband gebracht met onder meer AjaxAtalanta BergamoSassuolo en RSC Anderlecht, maar die clubs lijken niet door te pakken.

Walemark is een rechtsbuiten, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan. Vorig seizoen was de Zweedse jeugdinternational goed voor negen goals en acht assists in 29 competitieduels. Het nieuwe seizoen is pas net onderweg. Aftonbladet roemt hem om 'zijn snelheid, techniek en zeer scherpe linkervoet'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie