Kagawa al voorgesteld in Japan: “Er zit veel potentieel in STVV”

Kagawa al voorgesteld in Japan: “Er zit veel potentieel in STVV”

11-01-2022 17:13

Shinji Kagawa komt de gelederen van STVV versterken. De Japanner is al voorgesteld in Japan en donderdag zal de middenvelder zijn medische testen afleggen bij de Truienaars.

Kagawa sprak tijdens zijn voorstelling (aan het Japanse publiek) over STVV. “Ik kreeg een aanbod van ‘Mister Tateishi’ (CEO van STVV, red.) nadat mijn contract in Griekenland was ontbonden. Hij heeft me overtuigd. Ik weet dat ik nog veel werk voor de boeg heb, maar ik kan niet wachten om voor STVV in actie te komen. ‘t Is voor mij de eerste keer dat ik in Europa samen kan spelen met Japanners, daar kijk ik enorm naar uit. Er zit veel potentieel in dit team.”

Kagawa kon ook terugkeren naar Japan. “Ik heb een terugkeer overwogen, maar de drang om in Europa te blijven, was groter. Vorig seizoen heb ik een mindere, frustrerende periode gekend. Ik heb nog steeds vertrouwen in mezelf, maar ik voel ook dat ik het niet met woorden moet bewijzen, maar met daden op het veld. Mijn verhaal in Europa mag niet op die manier eindigen”, citeert Het Laatste Nieuws de voormalige speler van Dortmund en Man Utd.